Smart Life Kiinteistöt Oy

on kaiken kattavan rakentamisen erikoisosaaja.  Toimintamme keskittyy pääasiassa Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueelle, mutta työskentelemme tarpeen vaatiessa myös kaikkialla Suomessa. Toimenkuvaamme kuuluu uudisrakentaminen, uudistuotanto, saneeraustyöt sekä kaikki eri urakkamuodot.

Käyttötarkoituksen muutos

Kiinteistön on mukauduttava käyttäjänsä tarpeisiin. Monesti tarpeet muuttuvat ja silloin tarvitaan saneerausta. Vaati käyttötarkoituksen muutos sitten suurempaa saneerausta tai pienempää pintasilausta, toteutamme remontointityöt niin suuriin kuin pieniin kohteisiin ammattitaidoilla ja luotettavasti, vuosikausien kokemuksella. Älä epäröi ottaa yhteyttä!  

Energiasaneeraus

Iäkkäät kiinteistöt voivat olla energiasyöppöjä, mutta onneksi energiatehokkuutta voi sanerauksella parantaa huomattavasti. Teemme Pohjois-Karjalassa kaikenlaisiin kiinteistöihin kokonaisvaltaisia energiasaneerauksia, joissa toteutamme esimerkiksi asiakkaan tarpeiden mukaiset modernit lämpöteknisten ratkaisut. Hallitsemme vaativienkin kohteiden saneeraustyön.

Talotekniikan modernisointi

Talotekniikan modernisoinnilla saadaan vanhaan kiinteistöön uusia ominaisuuksia,  oli kyse sitten lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö-, jäähdytys-, turvallisuus-, kulunvalvonta-, tele- ja data-, automaatio- tai palojärjestelmien modernisoinnista. Toteutamme kattavat talotekniikkaurakoinnit asiakkaan tarpeisiin.