Smart Life Kiinteistöt Oy

on kaiken kattavan rakentamisen erikoisosaaja.  Toimintamme keskittyy pääasiassa Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueelle, mutta työskentelemme tarpeen vaatiessa myös kaikkialla Suomessa. Toimenkuvaamme kuuluu uudisrakentaminen, uudistuotanto, saneeraustyöt sekä kaikki eri urakkamuodot.

Uudisrakentaminen

Tasokas uudisrakentaminen on toimintamme kulmakivi. Toteutamme niin pienet kuin suuret uudisrakennuskohteet suunnitelmallisesti, tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Päämäärämme on aina laadukas, viimeistelty lopputulos, joka palvelee käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Rakennuttaminen

Toteutamme monipuolisten rakennuskohteiden pääurakoinnin alusta loppuun. Luomme rakennuttajien toimeksiannosta muun muassa kodinostajia puhuttelevia uudiskohteita sekä monenlaiseen yritystoimintaan sopivia toimitiloja. Otamme huomioon jokaisen tilanteen erityispiirteet yksilöllisesti. Rakennamme turvallisesti, vastuullisesti ja laadukkaasti. 

Toimitilarakennuttaminen

Olemme kilpailukykyinen mittavien uudisrakennuskohteiden toteuttaja. Pystymme toteuttamaan monipuoliset ja yksilölliset toimitilaratkaisut toimistoista liiketiloihin sekä rakentamaan myös teollisuuden tarpeisiin sopivia ratkaisuita. Monesti toimitilat kaipaavat vain päivitystä: toteutamme toimitilojen muutostyöt ja laajennukset ammattitaidolla. Niin uudisrakentamisessa kuin laajentamisessa laatu ja asiakaslähtöisyys ovat avainsanojamme.

Remontointi

Remontointi kannattaa, sillä se tuo kiinteistöllesi lisää arvoa ja pidentää kiinteistön elinkaarta. Remontoinnin taustalla voivat olla korjaustarpeet, niiden ennakointi, muuttuneet käyttötarpeet tai halu ehostaa kuluneita pintoja. Oli tarpeesi mikä vain, toteutamme sekä perinpohjaiset remontit että pintaremontit asiantuntevasti ja ammattitaidolla. Huoliteltu lopputulos on taattu!